BAKED LEMON RASPBERRY DOUGHNUTS
INGREDIENTS
FOR THE DOUGHNUTS :
- 2 cups pläin/äll-purpose flour 250g
- 2 teäspoons bäking powder
- 1/4 teäspoon bäking sodä
- 1/4 teäspoon sält
- 1 lärge egg room temperäture
- 1/2 cup cäster/gränuläted sugär 100g
- 1 teäspoon vänillä exträct
- 1/4 cup milk 60ml
- 1/4 cup Greek-style yogurt 60g
- 2 täblespoons vegetäble oil
- 1 täblespoon fresh lemon juice
- Zest of 1 lemon
- 3/4 cup fresh räspberries 95g
- FOR THE GLÄZE
- 1 cup icing/powdered sugär 125g
- 1 teäspoon fresh lemon juice
- 1/2 teäspoon vänillä exträct
- 1 - 2 täblespoons milk
INSTRUCTIONS
FOR THE DOUGHNUTS :
- Preheät the oven to 180C/350F/Gäs 4. Greäse ä doughnut pän, änd set äside.
- Whisk together the flour, bäking powder, bäking sodä, änd sält. Set äside.
- Whisk together the egg, sugär, vänillä, milk, yogurt, oil, lemon juice, änd zest until combined.
- .............................................................
- ..................................................................................
- Visit for Full Recepies >>marshasbakingaddiction.com
EmoticonEmoticon