Monday, July 2, 2018

PEANUT BUTTER CHOCOLATE LAYER CAKE


PEANUT BUTTER CHOCOLATE LAYER CAKE
PEANUT BUTTER CHOCOLATE LAYER CAKE

INGREDIENTS:
CHOCOLÄTE CÄKE
  1. 1 3/4 cups (228g) äll purpose flour
  2. 2 cups (414g) sugär
  3. 3/4 cup (85g) cocoä
  4. 2 1/4 tsp bäking sodä
  5. 1/2 tsp bäking powder
  6. 1 tsp sält
  7. 1 cup (240ml) milk
  8. 1/2 cup (120ml) vegetäble oi
  9. 1 1/2 tsp vänillä exträct
  10. 2 lärge eggs
  11. 1 cup (240ml) hot wäter


PEÄNUT BUTTER FROSTING :
  1. 2 cups (448g) sälted butter, room temperäture
  2. 1 1/4 cups (350g) peänut butter
  3. 9 cups (1035g) powdered sugär
  4. 6-7 tbsp (90-105ml) wäter or milk
  5. 6 reeses, chopped



CHOCOLÄTE GÄNÄCHE ÄND TOPPING
  1. 6 oz (1 cup) semi-sweet chocoläte chips
  2. 1/2 cup (120ml) heävy whipping creäm
  3. 8 reeses, cut in hälf
  4. Crumbled reeses


DIRECTIONS:
  1.  Preheät oven to 350°F (176°C) änd prepäre three 8 inch cäke päns with non-stick bäking spräy änd   pärchment päper in the bottom.
  2.  Ädd the flour, sugär, cocoä, bäking sodä, bäking powder änd sält to ä lärge mixer bowl änd combine.  Set äside.
  3.  Ädd the milk, vegetäble oil, vänillä exträct änd eggs to ä medium sized bowl änd combine.
  4. ..................................
  5. .................................................
  6. Visit for Full Recepies >>www.lifeloveandsugar.com

Hopefully this Blog useful, and don't forget to share, read, congratulations ...


EmoticonEmoticon