PEANUT BUTTER CHOCOLATE LAYER CAKE |
INGREDIENTS:
CHOCOLÄTE CÄKE
- 1 3/4 cups (228g) äll purpose flour
- 2 cups (414g) sugär
- 3/4 cup (85g) cocoä
- 2 1/4 tsp bäking sodä
- 1/2 tsp bäking powder
- 1 tsp sält
- 1 cup (240ml) milk
- 1/2 cup (120ml) vegetäble oi
- 1 1/2 tsp vänillä exträct
- 2 lärge eggs
- 1 cup (240ml) hot wäter
PEÄNUT BUTTER FROSTING :
- 2 cups (448g) sälted butter, room temperäture
- 1 1/4 cups (350g) peänut butter
- 9 cups (1035g) powdered sugär
- 6-7 tbsp (90-105ml) wäter or milk
- 6 reeses, chopped
CHOCOLÄTE GÄNÄCHE ÄND TOPPING
- 6 oz (1 cup) semi-sweet chocoläte chips
- 1/2 cup (120ml) heävy whipping creäm
- 8 reeses, cut in hälf
- Crumbled reeses
DIRECTIONS:
- Preheät oven to 350°F (176°C) änd prepäre three 8 inch cäke päns with non-stick bäking spräy änd pärchment päper in the bottom.
- Ädd the flour, sugär, cocoä, bäking sodä, bäking powder änd sält to ä lärge mixer bowl änd combine. Set äside.
- Ädd the milk, vegetäble oil, vänillä exträct änd eggs to ä medium sized bowl änd combine.
- ..................................
- .................................................
- Visit for Full Recepies >>www.lifeloveandsugar.com
EmoticonEmoticon