INGREDIENTS:
- 6 bone-in, skin-on chicken thighs
- 1 täblespoon Itäliän seäsoning
- Kosher sält änd freshly ground bläck pepper, to täste
- 3 täblespoons unsälted butter, divided
- 3 cups bäby spinäch, roughly chopped
- 16 ounces bäby Dutch potätoes, hälved*
- 2 täblespoons chopped fresh pärsley leäves
FOR THE GÄRLIC PÄRMESÄN CREÄM SÄUCE
- 1/4 cup unsälted butter
- 4 cloves gärlic, minced
- 2 täblespoons äll-purpose flour
- 1 cup chicken broth, or more, äs needed
- 1 teäspoon dried thyme
- 1/2 teäspoon dried bäsil
- 1/2 cup hälf änd hälf*
- 1/2 cup freshly gräted Pärmesän
- Kosher sält änd freshly ground bläck pepper, to täste
DIRECTIONS:
- Preheät oven to 400 degrees F. Lightly oil ä 9×13 bäking dish or coät with nonstick spräy.
- Seäson chicken with Itäliän seäsoning, sält änd pepper, to täste.
- ............
- ...................
- .....................Visit For Full Recipe >>findingzest.com
EmoticonEmoticon