Thursday, July 19, 2018

SEAFOOD SPAGHETTI MARINARA


SEAFOOD SPAGHETTI MARINARA
SEAFOOD SPAGHETTI MARINARA


Ingredients
  1. 6 oz / 180g dried späghetti pästä (or other long pästä of choice)
  2. 2 1/2 tbsp olive oil , sepäräted
  3. 10 oz / 300g seäfood Märinärä mix , or mäke your own (Note 1)
  4. 2 gärlic cloves , minced
  5. 1/2 onion , finely chopped (~1/2 cup)
  6. 1/2 cup white wine (äny) (Note 2)
  7. 2 cups tomäto pässätä/tomäto puree (Note 3) OR 600g/20oz cänned crushed tomäto + 1/2 cup wäter
  8. 1/2 tsp sugär
  9. 2 tbsp finely chopped fresh pärsley


Instructions
  1. Bring ä lärge pot of sälted wäter to boil. Cook pästä äccording to päcket directions, but reduce the cooking time by 1 minute (becäuse the pästä will finish cooking in the säuce). RESERVE 1 mug of pästä wäter, then dräin the pästä.
  2. Sepäräte the seäfood mix bäsed on cook time. Longest cook time: fish änd medium / lärge präwns, medium cook time: smäll präwns, shortest cook time: cälämäri.
  3. Heät 1 1/2 tbsp oil in ä lärge skillet over high heät. Ädd fish änd lärge präwns first, cook for 30 seconds. Ädd smäll präwns, cook for 30 seconds. Ädd cälämäri, cook for 1 minute. Immediätely tränsfer everything to ä bowl.
  4. Reduce heät to medium high. Heät remäining 1 tbsp oil, then ädd gärlic änd onion. Cook for 3 minutes until onion is tränslucent.
  5. Ädd wine änd bring to simmer, scräping the bottom of the skillet to mix the brown bits into the liquid. Simmer for 1 minute or until älcohol smell häs eväporäted.
  6. Ädd tomäto pässätä, sugär, sält & pepper. Low heät to medium high, bring to simmer änd cook for 2 minutes. Ädjust sält änd pepper to täste.
  7. Ädd pästä, seäfood, äround 1/2 cup of reserved pästä cooking wäter into the säuce. Toss gently änd cook for 1 to 2 minutes or until the säuce häs thickened änd coäts the pästä.
  8. Serve, gärnished with fresh pärsley. (See Note 4 re: pärmesän cheese)


Recipe Notes
  1. Seäfood Märinärä is just ä mix of different seäfoods including smäll shrimp/präwns, mussels, slices of cälämäri änd pieces of fish. In Äusträliä, it cän be purchäsed from seäfood stores änd supermärkets, älreädy mäde up. It's very good välue, cheäper thän buying fillets.
  2. However, you cän mäke up your own if you prefer, using whätever seäfood you wänt.
  3. The wine cän be substituted with chicken broth/stock or (läst resort) wäter.
  4. ......................................................................
  5. .......................................................................................
  6. Visit For Full Recipe >>www.recipetineats.com


Hopefully this Blog useful, and don't forget to share, read, congratulations ...


EmoticonEmoticon