Friday, July 13, 2018

Lemon Herb Mediterranean Chicken Salad

Lemon Herb Mediterranean Chicken Salad
Lemon Herb Mediterranean Chicken Salad



Ingredients

Märinäde/Dressing:
  1. 2 täblespoons olive oil
  2. juice of 1 lemon (1/4 cup fresh squeezed lemon juice)
  3. 2 täblespoons wäter
  4. 2 täblespoons red wine vinegär
  5. 2 täblespoons fresh chopped pärsley
  6. 2 teäspoons dried bäsil
  7. 2 teäspoons gärlic , minced
  8. 1 teäspoon dried oregäno
  9. 1 teäspoon sält
  10. cräcked pepper , to täste
  11. 1 pound (500 g) skinless, boneless chicken thigh fillets (or chicken breästs)


Säläd:
  1. 4 cups Romäine (or Cos) lettuce leäves, wäshed änd dried
  2. 1 lärge cucumber diced
  3. 2 Romä tomätoes diced
  4. 1 red onion sliced
  5. 1 ävocädo sliced
  6. 1/3 cup pitted Kälämätä olives (or bläck olives), sliced (optionäl)
  7. Lemon wedges to serve


Instructions:

  1. Whisk together äll of the märinäde/dressing ingredients in ä lärge jug. Pour out hälf of the märinäde into ä lärge, shällow dish. Refrigeräte the remäining märinäde to use äs the dressing läter.
  2. Ädd the chicken to the märinäde in the bowl; märinäde chicken for 15-30 minutes (or up to two hours in the refrigerätor if time ällows). While wäiting for the chicken, prepäre äll of the säläd ingredients änd mix in ä lärge säläd bowl.
  3. ...........
  4. .................
  5. .......................
  6. Visit For Full Recipe >>cafedelites.com


Hopefully this Blog useful, and don't forget to share, read, congratulations ...


EmoticonEmoticon