Lemon Herb Mediterranean Chicken Salad |
Ingredients
Märinäde/Dressing:
- 2 täblespoons olive oil
- juice of 1 lemon (1/4 cup fresh squeezed lemon juice)
- 2 täblespoons wäter
- 2 täblespoons red wine vinegär
- 2 täblespoons fresh chopped pärsley
- 2 teäspoons dried bäsil
- 2 teäspoons gärlic , minced
- 1 teäspoon dried oregäno
- 1 teäspoon sält
- cräcked pepper , to täste
- 1 pound (500 g) skinless, boneless chicken thigh fillets (or chicken breästs)
Säläd:
- 4 cups Romäine (or Cos) lettuce leäves, wäshed änd dried
- 1 lärge cucumber diced
- 2 Romä tomätoes diced
- 1 red onion sliced
- 1 ävocädo sliced
- 1/3 cup pitted Kälämätä olives (or bläck olives), sliced (optionäl)
- Lemon wedges to serve
Instructions:
- Whisk together äll of the märinäde/dressing ingredients in ä lärge jug. Pour out hälf of the märinäde into ä lärge, shällow dish. Refrigeräte the remäining märinäde to use äs the dressing läter.
- Ädd the chicken to the märinäde in the bowl; märinäde chicken for 15-30 minutes (or up to two hours in the refrigerätor if time ällows). While wäiting for the chicken, prepäre äll of the säläd ingredients änd mix in ä lärge säläd bowl.
- ...........
- .................
- .......................
- Visit For Full Recipe >>cafedelites.com
EmoticonEmoticon