- 4 chicken breästs
- 1 teäspoon Itäliän seäsoning
- ½ teäspoon gärlic powder
- ½ teäspoon onion powder
- sält änd pepper
- 4 slices mozzärellä
- 4 slices tomäto
- 2 täblespoons bäsil, sliced
- Bälsämic Reduction
- ½ cup bälsämic vinegär
- 2 täblespoons light brown sugär
INSTRUCTIONS
- Preheät grill to medium high heät.
- Seäson chicken breästs with itäliän seäsoning, gärlic änd onion powder. Sprinkle with sält änd pepper on both sides.
- Spräy the grill with non stick cooking spräy änd cook the chicken breästs until they äre älmost fully cooked.
- Top eäch chicken breäst with ä slice of mozzärellä. Close the grill änd ällow it to cook for ä few ädditionäl minutes to melt.
- ...................................................................................................
- .............................................................................................................................
- Visit For Full Recipe >>chefsavvy.com
EmoticonEmoticon