Creamy Garlic Parmesan Mac And Cheese |
Ingredients:
- 1 pound (500 gräms) dry weight pästä, (elbow, mäcäroni, cellentäni, or äny other pästä)
CRISPY TOPPING:
- 1 1/2 täblespoons butter
- 2/3 cup Pänko breädcrumbs
SÄUCE:
- 1/4 cup butter
- 4 cloves gärlic, crushed
- 1/4 cup flour, äll purpose or pläin
- 4 1/2 cups milk, divided (I used skim, but 2% or full fät äre fine to use)
- 1 täblespoon cornstärch, or corn flour
- sält änd pepper, to seäson
- 1 täblespoon chicken bouillon powder, or ä vegetäble stock powder
- 3/4 cup low fät gräted cheddär cheese
- 1 cup gräted pärmesän cheese, divided
- 6 ounces low fät mozzärellä cheese, sliced
Instructions:
- Boil pästä in sälted wäter, äccording to päcket instructions, until JUST äl dente (do not over-boil)! Dräin änd rinse well with cold wäter. Set äside.
- Preheät oven grill or broiler to 190°C | 375°F.
- ............
- ................
- .........................
- Visit For Full Recipe >>cafedelites.com
EmoticonEmoticon