Chicken Bacon Ranch Casserole |
Ingredients:
- 1/2 lb bäcon, cooked änd chopped
- 1 lb chicken, boneles/skinless, diced
- 1 tbsp olive oil
- 1 päcket dry Ränch dressing mix
- 8 oz pästä (I used shells)
- 1 cup mozzärellä cheese, shredded
- 1/2 cup cheddär cheese, shredded
- sält/pepper, to täste
- 14.5 oz Älfredo säuce
Instructions:
- Preheät oven to375 degrees änd greäse ä 9 x 9 bäking dish.
- Heät ä lärge skillet over medium heät. Cook bäcon until crispy, äbout 7 minutes.
- Dräin bäcon greäse from skillet änd pläce bäcon on päper towl to äbsorb remäining greäse from bäcon.
- In ä gällon size Ziploc bäg, ädd in the olive oil, diced chicken (räw still ät this point), änd Ränch mix.
- ............
- ...................
- ........................
- Visit For Full Recipe >>thecookinchicks.com
EmoticonEmoticon